12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova a invins Flacara Moreni

FC Craiova a invins Flacara Moreni

Divizionara B FC Craiova a disputat marti dupa-amiaza, pe „Extensiv-Parc“, o partida de verificare in compania ocupantei locului opt din seria a patra a Diviziei C, Flacara Moreni, echipa pregatita de fostul antrenor al craiovenilor, Vasile Silaghi. Formatia olteana s-a impus cu 2-0 (1-0), intr-un meci in care tehnicienii Ungureanu si Neagoe au folosit jucatorii de rezerva. Ambele goluri ale gazdelor au fost reusite de atacantul Marian Stefanescu.

„A fost un meci in care i-am pus la lucru pe cei care nu prea au jucat in campionat. Oricum, programasem doua antrenamente, titularii pregatindu-se normal pentru partida de simbata, de la Cimpulung. A fost un joc util, in care am urmarit si citiva adversari. De altel, pe doi jucatori de la Moreni i-am retinut, urmind sa-i mai chemam in probe“, a afirmat „principalul“ lui FC Craiova, Eugen Neagoe.

Pentru confruntarea de simbata, din deplasare, cu ARO, singurul cu probleme este capitanul Silvian Cristescu, al carui genunchi continua sa-i creeze neplaceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS