10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova depinde si de Sorin Cirtu

Craiova depinde si de Sorin Cirtu

Campionatul a intrat in linie dreapta, doar sapte etape mai sint pina la final. Dinamo si Steaua par echipele care au ramas in cursa pentru trofeele sezonului, Dinamo luptind pe doua fronturi: campionat-Cupa. Rapidul, creditat in pauza competitionala cu mari sanse la titlu, a deraiat, desi fostul impresar FIFA, Giovanni Becali, uns presedinte in Giulesti, a promis cite in luna si-n stele. Surprizele placute se numesc FC Universitatea si FC National, echipe pregatite de doi tehnicieni care au ceva de spus in fotbalul romanesc, Mircea Rednic si Cosmin Olaroiu. Reamintim, pentru ca Universitatea sa participe in Cupa UEFA, oltenii trebuie sa se claseze pe locul trei, Steaua sa cistige titlul, iar Dinamo sa cistige Cupa Romaniei.

Admitind ca Universitatea reuseste in urmatoarele sapte meciuri sa treaca in fata Rapidului, participarea in Cupele Europene depinde si de fostii antrenori ai Universitatii, Victor Piturca si Sorin Cirtu. Evident, Steaua isi doreste campionatul (din Cupa a iesit), asa ca aici nu sint probleme, dar pentru ca Dinamo sa cistige Cupa Romaniei trebuie ca Sorin Cirtu sa piarda finala din 6 iunie. Si fiecare antrenor are interesul lui, nu-i asa?

Si Sorin Cirtu, ca si Mircea Rednic, vrea performanta: „Daca am ajuns pina aici, vreau sa cistigam Cupa. Preferam Argesul in finala, dar nici de Dinamo nu ne este teama“.

Programul celor trei echipe creditate cu cele mai mari sanse la locul trei: Rapid: Gloria (a), Dinamo (a), Petrolul (d), „Poli“ AEK (a), Apulum (d), Ceahlaul (a), FC Arges (d); Universitatea: „Poli“ (d), Apulum (a), Ceahlaul (d), FC Arges (a), FC Oradea (d), Steaua (a), FC National (d); FC National: FC Arges (d), FC Oradea (a), Steaua (d), Gloria (d), Otelul (a), FCM Bacau (d), „U“ Craiova (a).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS