12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova si-a mai trecut in cont trei puncte

FC Craiova si-a mai trecut in cont trei puncte

Divizionara B craioveana a avut ceva emotii in confruntarea cu bucurestenii de la Inter Gaz, o echipa aflata in plutonul fruntas al clasamentului, care batuse Pandurii in urma cu o etapa. A fost nevoie de o repriza secunda foarte buna facuta de elevii lui Ungureanu si Neagoe pentru ca FC Craiova sa se impuna la limita, 1-0, in fata trupei lui Victor Rosca.

Prima parte a meciului a fost anosta, fara ocazii de poarta, lupta dindu-se mai mult la mijlocul terenului. Ca atare, nu s-au putut consemna decit doua caderi in careu ale lui Mitrita, la care centralul Cristina Ionescu a lasat jocul sa continue, si o sansa de a marca irosita de oaspeti.

La reluare insa, aspectul partidei s-a schimbat total. „A fost jocul cu cele mai multe ocazii create“, a spus la finalul meciului directorul tehnic al formatiei oltene, Nae Ungureanu, care a recunoscut ca a avut si ceva emotii, „pe care ni le-am creat tot noi“.

Craiovenii au luat cu asalt poarta lui Pascal, pe care nu au putut sa-l invinga decit o data, de ajuns insa pentru a lua cele trei puncte. Dupa ce Mitrita, scapat singur spre poarta, a fost blocat cu tot cu minge, Scarlat a deschis scorul cu o frumoasa lovitura de cap, apoi Stoica, Mitrita, si iar Scarlat au trecut pe linga majorarea avantajului.

De partea cealalta, oaspetii

s-au aratat periculosi, dar lipsiti de inspiratie, chiar daca, spre final, cind au fortat egalarea, Makama (’85) ar fi putut marca, sutul sau blocat „scurgindu-se“ pe linga bara.

Meciul a fost urmarit din tribuna si de arbitrul clujean Marian Salomir, cel care a condus la centru partida Universitatea – Petrolul, pentru 20 de minute la oficiala luind loc si tehnicianul alb-albastrilor, Mircea Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS