11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDWAR, la a treia infringere consecutiva

DWAR, la a treia infringere consecutiva

De cind au cistigat la Timisoara, in fata liderului incontestabil al seriei vest, handbalistele din Banie nu si-au mai regasit cadenta, pierzind in fiecare meci. Simbata, DWAR Craiova a intilnit acasa pe LPS Slatina, fiind invinsa de aceasta cu 32-29 (14-14), dupa un joc in care gazdele au gresit foarte mult in faza de atac.

Partida a fost in general echilibrata, dar elevele lui George Burcea nu au stiut sa profite de avantajul pe care l-au avut in anumite perioade de joc, fiind de fiecare data egalate si chiar conduse. La scorul de 7-4, craiovencele au ratat trei aruncari de la 7 m, graba de care au dat dovada in atac costindu-le scump. DWAR a avut avantaj si in repriza secunda, dar apoi slatinencele s-au desprins la cinci goluri si nu au mai putut fi ajunse.

Pentru echipa din Banie au marcat Rusan (10 goluri), Tanase (7), Stoicea (5), E. Ecaterinescu (3), Sirbu (2), Sanda si A. Ecaterinescu. In etapa viitoare, penultima a campionatului, DWAR va intilni la Resita, pe Universitatea din localitate. In ciuda esecului de simbata, formatia craioveana a ramas pe locul trei in clasament, dar la distanta mare de primele doua clasate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS