3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCodrea a fost reprimit in lotul Perugiei

Codrea a fost reprimit in lotul Perugiei

Jucatorul Paul Codrea a fost reprimit in lotul formatiei Perugia, dupa ce fusese exclus din motive disciplinare. Administratorul delegat al clubului italian, Alessandro Gaucci, anuntase simbata excluderea lui Codrea, precizind ca, in timpul partidei pierdute cu scorul de 2-3 in fata Sampdoriei Genova, in etapa a 30-a a campionatului Italiei, mijlocasul roman a incercat sa il determine pe arbitru sa-l elimine de pe teren, pentru a nu evolua in meciul pe care echipa sa il va disputa in deplasare, in compania formatiei Brescia.

„In saptamina premergatoare meciului cu Sampdoria, jucatorul ceruse conducerii clubului permisiunea de a nu fi inclus in lotul pentru partida cu Brescia si de a merge in Romania pentru a participa la nunta surorii sale. Avind in vedere perioada mai delicata pe care o traverseaza echipa, solicitarea jucatorului nu a fost aprobata. Ulterior, Codrea a marturisit ca duminica trecuta, la Genova, a facut tot posibilul pentru a fi eliminat si, automat, suspendat pentru partida cu Brescia, pentru a putea sa mearga in Romania. Comportamentul lui a fost incorect fata de coechipierii si antrenorii care i-au acordat incredere“, a spus Gaucci.

Codrea a primit un cartonas galben in minutul 28 al partidei cu Sampdoria si a fost inlocuit de Fusani, in minutul 75. Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris ca, dupa ce a fost avertizat de arbitru, jucatorul roman „a comis si alte faulturi, care nu au fost insa sanctionate cu un al doilea cartonas galben“.

La sfirsitul lunii ianuarie, Paul Codrea a fost imprumutat la Perugia de clubul Palermo, pina la finalul sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS