Acasă Sport Armata si Electro au invins, CFR a pierdut

Armata si Electro au invins, CFR a pierdut

Echipele craiovene au obtinut, in aceasta etapa cu numarul 20, rezultatele scontate. Daca victoria lui Electro si infringerea Stiintei CFR au fost intr-un fel previzibile, a surprins putin succesul din deplasare al Armatei, echipa care a avut un inceput slab de retur.

Turris Magurele 0, Armata 1

„Militarii“ par sa-si revina la forma pe care au aratat-o in tur, dupa victoria cu Petrolul Videle trupa lui Silviu Stanescu intorcindu-se cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Magurele. Avind in fata o echipa de aceeasi valoare, craiovenii s-au intrecut pe ei si au reusit un joc foarte bun. Boroiban a inscris in minutul 17, dar dominarea Armatei a continuat, oaspetii trecindu-si in cont si alte ocazii de a marca, unele extrem de clare, nefructificate insa. Mai mult, oltenii au irosit si un penalti, prin Turcila (’80), toate acestea facind ca victoria „militarilor“ sa fie fara dubii.

Oltul Slatina 3, Stiinta CFR 1

Stiinta CFR nu a reusit sa dea lovitura in fief-ul liderului, fiind invinsa de Oltul Slatina cu 3-1. De fapt, craiovenii au avut un inceput de meci nefavorabil, in minutul doi gazdele conducind deja cu 2-0 (autogol Florea si 11 m transformat de Didu). Dupa pauza, oaspetii au mai incercat cite ceva, au redus din diferenta prin Patrana (’53, din penalti), dar nu au reusit mai mult, gazdele marcind si al treilea gol, autor Cristi Niculescu (’73). In ciuda acestei infringeri, „ceferistii“ se mentin pe penultimul loc in clasament si pastreaza in continuare sanse de salvare de la retrogradare.

Electro 1, Oltchim Vilcea 0

Formatia din Valea Rosie si-a facut norma pe teren propriu si s-a impus la limita in fata vilcenilor de la Oltchim, dupa un joc plictisitor. Dupa un inceput bun de meci, in care a cazut si golul, autor Andrei Roman (‘6), pus in pozitie ideala de L. Marin, cei 22 de jucatori s-au stins si nu au mai oferit nimic. Doar o bara a lui V. Stancu (’23) si un sut bun al oaspetilor, respins de Vulpescu (’33), au mai putut fi notate in 90 de minute de antrenament, pentru ca de fotbal nu a putut fi vorba. Scopul scuza insa mijloacele si Electro a mai obtinut trei puncte importante, cu toate ca a avut emotii in minutele de prelungire, cind oaspetii au fost la un pas de egalare.

Exit mobile version