14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii trebuie sa cistige

Pandurii trebuie sa cistige

Pandurii – ARO Cimpulung

• Stadion „Municipal“, astazi, ora 11.00.

Pandurii: Lung – Mauta, Radoi, Nicola, Popete, Arcanu, Nica, Ursu, I.Stefan, Vintilescu, A. Popescu. Antrenor: Emil Sandoi.

ARO: Dragan – Ghiviziu, Dorobat, S. Popescu, Coman, Mihailescu, Medeleanu, Ancu, Dumitrescu, Patrice, Neagu. Antrenor: Ionel Augustin.

• Vor arbitra: Ad. Stanescu – C. Marinescu, I. Radu.

• Observator: Gh. Nedelescu.

Dupa insuccesul din etapa precedenta, echipa lui Emil Sandoi trebuie sa se reabiliteze in fata unei echipe modeste, macinate de sase indisponibilitati. Victoria „pandurilor“ este obligatorie din doua motive. In primul rind, este posibila infringerea „studentilor“ pe terenul lui Juventus Bucuresti, situatie in care tirgujienii s-ar apropia din nou la patru puncte cu o etapa inaintea meciului direct. Al doilea motiv tine de orgoliul gazdelor, care nu au pierdut in acest sezon nici un punct pe teren propriu si ar fi cel putin ciudat sa fie invinse de o echipa aproape retrogradata si cu probleme de efectiv.

Daca la meciul cu Inter Gaz, Sandoi a fost lipsit de aportul mai multor titulari, acum are la dispozitie, cu exceptia lui Trofin, tot lotul. Nigerianul Kareem, de 21 de ani, aflat de la inceputul returului la Pandurii, a fost legitimat in cursul acestei saptamini si este convocat pentru partida de astazi, avind toate sansele sa debuteze in fotbalul romanesc.

Dupa antrenamentul de ieri, jucatorii divizionarei B gorjene au iesit la plimbare, un posibil obiectiv fiind Manastirea Tismana. Inainte de botezul Diviziei B, Kareem trebuie sa fie botezat in spiritul crestin romanesc, directorul de imagine Viorel Temelescu declarind, in gluma, ca, daca ajung la Tismana, il vor boteza pe nigerian Gheorghe.

Antrenorul oaspetilor, Ionel Augustin, are probleme serioase de efectiv, sase titulari fiind indisponibili pentru acest joc din cauza accidentarilor sau suspendarilor: Ceapraz, Gorgonaru, Badescu, Hapaina, Sima si Ionescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS