14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMichael Schumacher nu s-a plictisit de victorii

Michael Schumacher nu s-a plictisit de victorii

Statul San Marino va gazdui miine, pe circuitul de la Imola, cea de-a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Pina acum, celelalte trei runde au fost adjudecate de pilotul german al scuderiei Ferrari, Michael Schumacher, care a anuntat ca se va impune si de aceasta data, mai ales ca etapa se disputa „acasa“ la Ferrari. Ca sa demonstreze ca vorbele sale au acoperire, germanul a obtinut ieri cel mai bun timp in prima sedinta de antrenamente libere de pe circuitul din Imola (un minut, 20 de secunde si 84 de miimi) devansindu-i cu peste o secunda pe coechipierul sau Rubens Barrichello si germanul Ralf Schumacher (Williams-BMW).

Iata ordinea primilor 12 piloti in functie de timpii inregistrati in prima sesiune de antrenamente libere: 1. Michael Schumacher, 2. Rubens Barrichello, 3. Ralf Schumacher, 4. Anthony Davidson (Marea Britanie – Bar-Honda), 5. Jenson Button (Marea Britanie – Bar-Honda), 6. Juan Pablo Montoya (Columbia – Williams-BMW), 7. Jarno Trulli (Italia – Renault), 8. Kimi Raikkonen (Finlanda – McLaren-Mercedes), 9. Fernando Alonso (Spania – Renault), 10. Ricardo Zonta (Brazilia – Toyota), 11. David Coulthard (Marea Britanie – McLaren-Mercedes), 12. Mark Webber (Australia – Jaguar-Cosworth).

Reamintim ca, in urma cu zece ani, pe 1 mai, la Imola, pilotul brazilian Ayrton Senna isi gasea tragicul sfirsit, intr-un final de saptamina insingerat in care si-a pierdut viata si austriacul Roland Ratzenberger.

„Schumi“, increzator in sansele sale

Sextuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a afirmat ca este increzator in sansele sale de a obtine victoria la Marele Premiu de la San Marino, cursa pe care a cistigat-o de patru ori in ultimii sase ani. „Am facut intotdeauna curse bune la Imola si sper ca si de data asta sa ne pastram pozitia de favoriti“, a precizat pilotul german.

„Noi nu trebuie insa sa ne culcam pe lauri, pentru ca asta ne va duce la infringere. Trebuie sa ne pastram mereu dorinta de a progresa si chiar la Ferrari sint inca multe lucruri pe care le putem imbunatati“, a adaugat Schumacher.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS