24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci greu pentru olteni

Meci greu pentru olteni

FC Craiova – Inter Gaz

• Stadion „Extensiv-Parc“, astazi, ora 11.00

• Formatii probabile:

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, Vodita – Corneanu, Saceanu, D. Mihai, Velcovici, Dina – Scarlat, Mitrita. Director tehnic: N. Ungureanu.

Inter Gaz: Pascal – R. Cozma, Musteata, I. Paun – C. Nita, Lascarache, D. Ene, Fernandez, Ad. Petre – Banaru, Al. Radu. Antrenor: V. Rosca.

• Vor arbitra: Cristina Ionescu – Miklos Nagy, Gero Szabo.

• Observator: Mircea Mihai.

In Parcul „Romanescu“ se intilnesc astazi doua formatii cu nume in esalonul B2, dar oaspetii si-au confirmat, intr-un fel, valoarea, fiind pe un loc fruntas, patru, cu doar cinci infringeri pina acum (fata de 11 ale gazdelor).

Aflati in ascensiune, oltenii au iesit din zona nisipurilor miscatoare, dar emotiile inca nu s-au risipit deoarece intre locul 14 (retrogradabil) si 9 (cel actual al FC Craiova), diferenta este doar de sase puncte, adica doua meciuri. Gazdele revin in Parcul „Romanescu“ dupa o victorie la Fieni (acolo unde Florin Marin a fost eliminat, cu Universitatea, din Cupa Romaniei!), dornice sa-si continue rezultatele pozitive. Directorul tehnic, Nicolae Ungureanu, a spus: „Este o atmosfera buna, baietii sint increzatori, iar evolutiile lor bune de pina acum ne dau sperante. Sper ca si miine (astazi – n.r.) sa concretizeze“.

Despre meci, „Rosu“ a punctat: „Ultimele evolutii bune ale echipei ma determina sa sper intr-o victorie in meciul cu Inter Gaz, desi prevad o partida destul de grea. Inter are jucatori destul de buni, nu sint intimplator pe locul patru. Speram insa ca toate cele trei puncte puse in joc sa fie adjudecate de FC Craiova. Trebuie sa iesim cu capul sus de pe teren, adica victoriosi!“

Stefanescu este suspendat (cumul de cartonase galbene), iar Cristescu este nerefacut. Oltenii au trecut zilele acestea si pe la casierie si au incasat prima pentru penultima victorie.

In premiera pentru stadionul din Parcul „Romanescu“, meciul de astazi va fi arbitrat de o femeie, Cristina Ionescu (din Vulcan). Recent, UEFA a delegat-o pe Ionescu sa arbitreze prima mansa a finalei competitiei europene intercluburi de fotbal feminin, „WOMEN’S CUP“, ULMEAIK (Suedia) – 1 FFC Frankfurt (Germania). La linii, Ionescu va fi ajutata de Irina Mirt si de craioveanca Fevronia Ion. Aceasta competitie este singura pentru fotbalul feminin european. Prima mansa este programata pe 8 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS