10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucatorii Galatei au avut o calatorie de cosmar

Jucatorii Galatei au avut o calatorie de cosmar

Elevii lui Gica Hagi au intrat in panica in timpul calatoriei spre Malatya, deoarece avionul care ii transporta a avut o problema tehnica la decolare, a trecut prin mai multe zone cu turbulente si a avut o aterizare dura. Galatasaray s-a deplasat joi, cu o cursa charter, la Malatya, in vederea meciului de campionat cu formatia Malatyaspor, care s-a disputat aseara.

Jucatorii l-au somat pe pilot sa aterizeze imediat

Calatoria de joi a inceput cu o intirziere de doua ore, din cauza unor probleme tehnice. Imediat dupa decolare, avionul s-a zguduit in aer, din cauza unei probleme la sistemul de esapament, ceea ce a stirnit o panica iesita din comun in rindul delegatiei Galatei.

In timpul calatoriei, unii dintre elevii lui Hagi au spus ca nu au mai avut niciodata atit de multe probleme cu avionul si l-au somat pe pilot sa aterizeze imediat. Fotbalistii au avut insa probleme si dupa aterizare, ei fiind nevoiti sa astepte doua ore in incinta Aeroportului din Malatya pentru ca un autocar sa vina si sa ii transporte la hotel.

Turcilor nu le prieste calatoria cu avionul

In ultimii ani, jucatorii echipei Galatasaray au mai avut probleme in timpul calatoriilor cu avionul. Pe 19 februarie 2001, aeronava formatiei Galatasaray a cazut in gol in timp ce se indrepta spre La Coruna, unde jucatorii turci urma sa dispute un meci in Liga Campionilor. In momentul in care se afla la altitudinea de 10.500 de metri, deasupra Italiei, avionul a intrat intr-o zona de turbulente, ceea ce i-a provocat o prabusire in gol de 2.000 de metri.

De asemenea, Hasan Sas a lesinat, pe 8 decembrie 2003, in avionul care transporta echipa Galatasaray in Spania, in vederea meciului cu Real Sociedad, din ultima runda a grupelor Ligii Campionilor, in timp ce aparatul trecea printr-o zona cu turbulente. A fost nevoie de interventia medicului echipei pentru ca fotbalistul sa isi revina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS