15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri dificile pentru echipele craiovene

Meciuri dificile pentru echipele craiovene

Divizionarele C din Banie se vor afla astazi, de la ora 17.00, in cadrul rundei cu numarul 20, in fata unor adversari dificili. Daca Stiinta CFR si Armata au deplasari extrem de grele, Electro are sanse sa transeze in favoarea sa confruntarea de acasa cu Oltchimul.

Turris Magurele – Armata

Victoria din etapa trecuta, 3-1 cu Petrolul Videle, a mai linistit putin apele in tabara gruparii din Valea Fetii, dar, pentru ca lucrurile sa intre in normal, ar fi nevoie de un rezultat bun astazi. „Militarii“ nu vor avea insa viata usoara la Magurele, in fata uneia dintre echipele fruntase ale seriei, dar sint decisi sa lupte pentru a demonstra ca prestatiile slabe din debutul acestui retur au fost accidentale.

Electro – Oltchim Vilcea

Respectind linia partidelor de pe teren propriu pe care le-a sustinut in acest retur, Electro trebuie sa cistige confruntarea cu Oltchim Vilcea, echipa care in deplasare nu a emis nici un fel de pretentie. Cum formatia din Valea Rosie are ca obiectiv mentinerea in acest esalon, nu are voie sa faca nici un pas gresit acasa, asa ca elevii lui Bicu nu au decit varianta victoriei.

Oltul Slatina – Stiinta CFR

„Ceferistii“ au o misiune imposibila la prima vedere, aceea de a scoate un rezultat favorabil din fieful liderului. Cu toate acestea, conducerea echipei afirma ca se va merge la Slatina pentru a incurca pe cea mai buna echipa a seriei, in incercarea de a salva Stiinta CFR de la retrogradare. Si asta chiar daca „ceferistii“ au ramas zilele trecute fara principal, Jean Georgescu refuzind sa mai pregateasca echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS