17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalatasaray l-ar putea achizitiona pe Mutu

Galatasaray l-ar putea achizitiona pe Mutu

• In vizorul echipei turce mai sint Kluivert (FC Barcelona), Hasselbaink (Chelsea) si Kanu (Arsenal) • In cazul in care nu se va reusi transferarea nici unuia dintre acesti fotbalisti, vicepresedintele „Cim-bom“ propune ca antrenorul Hagi sa revina pe teren

Potrivit site-ului oficial al clubului Galatasaray, gruparea din Istanbul l-ar putea achizitiona in aceasta vara pe atacantul Adrian Mutu, in cazul in care conducerea formatiei Chelsea va fi de acord cu transferul acestuia. Oficialii turci asteapta ca patronul clubului londonez, Roman Abramovici, sa anunte care sint jucatorii la care este dispus sa renunte.

„Daca Mutu, un jucator dorit cu insistenta de Gheorghe Hagi, se va afla pe lista fotbalistilor pe care Chelsea ii va transfera, atunci responsabilii clubului Galatasaray vor actiona imediat“, a notat sursa citata.

Conducerea clubului Galatasaray a contactat gruparile Chelsea, Real Madrid, FC Barcelona, AC Milan, Juventus Torino si Arsenal Londra, carora le-a cerut sa trimita prin fax listele cu jucatorii la care vor sa renunte. Printre fotbalistii doriti de Galatasaray se numara Patrick Kluivert (FC Barcelona), Jimmy Floyd Hasselbaink (Chelsea) si Nwankwo Kanu (Arsenal).

In cazul in care Galata nu va reusi sa achizitioneze nici unul dintre acesti fotbalisti, vicepresedintele clubului din Istanbul, Ergun Gursoy, a propus ca antrenorul Gica Hagi sa joace macar cite 15 minute in fiecare partida. „Daca Hagi ar juca macar 15 minute… Tehnicianul roman este intr-o forma foarte buna la antrenamente. Ar fi suficient si daca ar juca doar citeva minute, ar executa doua lovituri libere si ar inscrie un gol“, a spus Gursoy.

Oficialul turc a adaugat ca il sprijina neconditionat pe Hagi. „Eu sint alaturi de el pina la sfirsit. Galatasaray este o grupare importanta, de la care pot pleca o multime de antrenori si la care pot veni altii. Dar, daca pleaca Hagi, plec si eu“, a spus Gursoy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS