14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci tinteste inca un trofeu

Balaci tinteste inca un trofeu

Fosta vedeta a „Craiovei Maxima“, Ilie Balaci, este antrenorul european care a cistigat cele mai multe trofee in fotbalul din Asia. Si in acest sezon, „Marele Blond“ tinteste un nou titlu, echipa pe care o pregateste, Al Ahli, calificindu-se in semifinalele Cupei Presedintelui.

In sferturile de finala ale acestei competitii, Al Ahli a invins, cu scorul de 3-2, prin „golul de argint“, formatia Sharjah. Dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul era egal, 2-2, jucatorul formatiei Al Ahli, Salim Khamis, a reusit sa marcheze „golul de argint“ in cel de-al doilea minut al primei reprize de prelungiri. Din minutul 60 al meciului, Al Ahli, la care evolueaza si fostul atacant al formatiei FC National, Slavisa Mitrovici, a jucat in zece jucatori, dupa eliminarea lui Mohammed Qassim.

Echipa pregatita de Ilie Balaci va intilni in semifinalele Cupei Presedintelui formatia Al Wasl, care a obtinut calificarea in aceasta faza a competitiei tot in urma unui „gol de argint“ in fata echipei Emirates Club. La sfirsitul saptaminii trecute, in ultima etapa a campionatului intern, Al Ahli a fost invinsa, cu 2-1, de formatia Al Wasl, dar Ilie Balaci a spus ca nu a fost interesat de rezultatul acestei partide, care nu mai avea nici o insemnatate in alcatuirea ierarhiei finale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS