12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri si Makelele au fost criticati

Ranieri si Makelele au fost criticati

Presa britanica i-a criticat dur pe jucatorii echipei Chelsea dupa infringerea din prima mansa a semifinalei cu AS Monaco. De asemenea, antrenorul Claudio Ranieri si-a luat si el portia de reprosuri, unele cotidiene indicindu-l ca fiind principalul vinovat pentru esecul lui Chelsea de la Monte Carlo.

The Sun a scris ca trucul lui Claude Makelele, care a provocat eliminarea lui Zikos, i-a inspirat pe cei zece jucatori de la Monaco sa zburde spre o victorie glorioasa. „O echipa care a scos flacari pe nari a facut-o pe Chelsea sa plateasca pentru faptul ca le-a stat in drumul spre finala Ligii Campionilor. Makelele ar fi fost indreptatit sa aspire la cistigarea Oscarului. Este vinovat ca a jucat o mica sceneta in fata arbitrului pentru a forta eliminarea lui Zikos. Dupa ce i-a dat o palma lui Zikos, Makelele s-a prabusit cind jucatorul lui Monaco i-a pus mina in cap“, a comentat sursa citata.

La rindul sau, cotidianul Daily Mirror a titrat: „Monac-oh!“. „Tactica lui Ranieri a distrus visul lui Chelsea. Claudio pierde in cazinoul din Monte Carlo. Ranieri a venit lefter la Monte Carlo si a sfirsit prin a plati un pret care ii poate fi fatal echipei Chelsea in visul numit Liga Campionilor. Monaco a lasat-o pe Chelsea pe muchie de cutit, profitind de avantajul lipsei de idei a lui Claudio Ranieri“, a notat cotidianul citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS