22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii se afla la retrogradare!

Pandurii se afla la retrogradare!

Desi nu are inca o pagina de prezentare pe Internet, chiar daca presedintele Marin Condescu a promis acest lucru de anul trecut, divizionara B Pandurii Tirgu Jiu este prezentata, totusi, in celebra retea de comunicare. O simpla cautare a numelui formatiei de fotbal din orasul lui Brancusi te directioneaza catre site-ul nemtesc Sportwetten, unde Pandurii activeaza in liga de amatori B, alaturi de cealalta divizionara B gorjeana, Minerul Motru.

Conform aceleiasi surse, formatia tirgujiana este antrenata de Nico Jannis si ocupa locul 16 dupa cele 24 de etape disputate. In Romania, Pandurii a dispus de Minerul Motru cu 2-0, dar in Germania echipa motreana a avut cistig de cauza, invingind cu 4-1, meci care a avut loc in etapa a zecea. Printre partenerele de intrecere ale celor doua formatii din Gorj se afla divizionarele A Gloria Bistrita, Otelul Galati si Farul Constanta, dar si Fulgerul Bragadiru, Olimpia Gherla, Metalul Plopeni sau Mobila Vatra Dornei.

Daca, in realitate, gorjenii nu au evoluat niciodata pe prima scena a fotbalului romanesc, in istoricul echipei Pandurii de pe Internet figureaza si citeva sezoane in care formatia a jucat in prima liga, alaturi de „U“ Craiova, Steaua Bucuresti sau Dinamo Bucuresti.

Mult mai bine clasata este echipa antrenata de Jan Hittig, Minerul Motru, care ocupa locul 6 in urma victoriei, cu 5-1, de pe teren propriu in fata Olimpiei Gherla.

Accesind adresa www.tipmaster.de puteti afla informatii despre toate campionatele de fotbal din Europa, unele dintre acestea fiind insa departe de realitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS