10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMici probleme la FC Craiova

Mici probleme la FC Craiova

„Avem meci foarte greu cu Inter Gaz, o echipa tenace, clasata pe locul patru dupa cele 22 de etape disputate din acest campionat“, asa a inceput ieri dialogul GdS cu Jean Nitulescu, presedintele executiv al FC Craiova. Oficialul oltean a radiografiat problemele cu care se confrunta actualul club FC Craiova la stadionul „Extensiv-Parc“, complex administrat de fostii patroni ai echipei, fratii Mihailescu. „Exista unele restante la plata utilitatilor la stadion, inca din perioada in care actualii patroni nu preluasera echipa, ceea ce a dus la situatii critice in buna desfasurare a activitatii de la stadion. Este o problema deosebita si care nu depinde de actualii patroni. Ne ducem crucea mai departe, ce sa facem…“

In ceea ce priveste problemele de la echipa, Jean Nitulescu a precizat ca in aceste zile se va achita prima pentru ultima victorie de acasa, urmind ca in perioada urmatoare sa fie achitati si „verzisorii“ pentru succesul de la Fieni, din etapa a 21-a.

Cazul jucatorului Ciobanu (de la Dierna Orsova) a fost explicat astfel de presedintele gruparii din Parcul „Romanescu“: „El este din 15 aprilie jucatorul nostru, dar a aparut un act aditional care, intr-un fel, amina venirea lui in Parcul «Romanescu»“. Ramine insa ca FC Craiova sa decida oportunitatea de a-l aduce acum la echipa, cind mai sint de jucat opt etape, sau (probabil) din vara“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS