12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Rada negociaza cu Senaco Novaci

Marian Rada negociaza cu Senaco Novaci

Patronul divizionarei C Senaco Novaci, Relu Stefanoiu, este in tratative avansate cu fostul secund al lui Dan Petrescu la Rapid, Marian Rada, pentru functia de antrenor principal. Gasit vinovat de insuccesele Rapidului din acest retur, Rada a fost demis de Ioan Becali imediat ce Petrescu si-a prezentat demisia. Se pare ca Marian Rada este dispus sa preia divizionara C gorjeana pina la sfirsitul acestui sezon.

La meciul dintre Minerul Rovinari si Senaco Novaci, programat la sfirsitul saptaminii, Rada se va afla in tribuna alaturi de Rica Raducanu, urmind sa fie anuntat ca antrenor principal a doua zi, daca fostul rapidist isi va da acordul. De altfel, atit Rica Raducanu, cit si Marian Rada sint legitimati la Senaco Novaci, putind sa evolueze in teren pentru formatia omului de afaceri novacean.

Postul de antrenor principal la Senaco Novaci este vacant dupa ce Costica Donose si Nicolae Tilihoi au plecat din proprie initiativa, dupa balamucul din ultimele meciuri. Pina la numirea unui alt tehnician, de pregatirea echipei se ocupa delegatul Stelian Sandu, alaturi de capitanul echipei Gheorghe Bujor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS