7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlteanca Nuta Olaru s-a clasat pe locul cinci

Olteanca Nuta Olaru s-a clasat pe locul cinci

Atleta Nuta Olaru (CSM Craiova, antrenor Dumitru Pop) s-a clasat pe locul cinci, cu timpul de doua ore, 30 de minute si 44 de secunde, in cadrul celei de-a 108-a editii a maratonului de la Boston, care s-a desfasurat luni. Olaru a fost devansata de Catherine Ndereba din Kenya (doua ore, 24 de minute si 27 de secunde), de Elfenesh Alemu din Etiopia (doua ore, 24 de minute si 43 de secunde), de Olivera Jevtici din Serbia (doua ore, 27 de minute si 34 de secunde) si de Jelena Prokopcuka din Letonia (doua ore, 30 de minute si 16 secunde).

Directorul adjunct al CSM Craiova, Sorin Matei, a apreciat pozitiv rezultatul obtinut de Nuta Olaru la Boston. „Este un rezultat foarte bun pentru Nuta, mai ales ca a fost si accidentata recent“, a spus Sorin Matei. Precizam ca Nuta Olaru, Claudia Stef si Alina Cucerzan sint cele trei atlete de la CSM Craiova care s-au calificat deja la Jocurile Olimpice de la Atena.

Altfel, proba masculina a maratonului de la Boston a fost cistigata de kenyanul Timothy Cherigat (doua ore, zece minute si 37 de secunde), care a fost urmat de compatriotii sai Robert Cheboror (doua ore, 11 minute si 49 de secunde) si Martin Lel (doua ore, 13 minute si 38 de secunde).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS