8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanul Horatiu Paris a cistigat aurul

Craioveanul Horatiu Paris a cistigat aurul

Campionatul National de culturism si fitness rezervat juniorilor si masters s-a desfasurat saptamina trecuta, pe scena teatrului brasovean. La aceasta competitie au participat peste 30 de cluburi din tara, care au inscris in concurs aproximativ 150 de sportivi.

Medalia de aur la categoria 75 de kilograme a fost cistigata de juniorul craiovean Horatiu Paris, care este legitimat la Farul Constanta deoarece nici un club din Banie nu este afiliat la Federatia Romana de Culturism si Fitness. La categoria 80 de kilograme s-a calificat in finala, unde a ocupat locul patru, craioveanul Mirel Cirstea, care este legitimat tot la Farul Constanta. Mentionam ca Mirel Cirstea s-a hotarit foarte tirziu sa participe la CN si nu a avut la dispozitie decit o luna pentru pregatirea precompetitionala.

Horatiu Paris si Mirel Cirstea se antreneaza la Cercul Militar din Craiova, fiind indrumati de Costel Torcea, Costel Surdu si Cristian Firica. In perioada urmatoare, Paris isi va intensifica pregatirea in vederea participarii la Campionatele Balcanice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS