10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaradona a fost spitalizat in stare critica

Maradona a fost spitalizat in stare critica

Fostul international argentinian, Diego Armando Maradona, a suferit duminica o criza cardiaca si a fost spitalizat intr-o clinica privata din Buenos Aires, aflindu-se in stare critica. Maradona, care are 43 de ani, a fost intubat si se afla la terapie intensiva.

Medicii au anuntat ca Maradona a suferit „o criza de hipertensiune intr-un cadru general de cardiopatie dilatata“. De asemenea, acestia au subliniat ca reactia fotbalistului la primele tratamente este destul de buna.

Maradona a fost vizitat la spital de tatal sau, de fetele sale, Dalma si Gianina, si de fosta sa sotie, Claudia Villafane. De asemenea, la clinica s-a deplasat si fostul antrenor al selectionatei Argentinei, Carlos Bilardo.

„Butoiasul atomic“ este dependent de cocaina

Este pentru a doua oara cind Maradona, care este dependent de cocaina, este victima unei crize cardiace. Acest lucru s-a intimplat pentru prima oara in urma cu patru ani, la Punta del Este, in Uruguay.

Postul de televiziune TN, citind surse din anturajul jucatorului, a anuntat ca aceasta criza cardiaca a fost urmare a unei supradoze, insa informatia a fost dezmintita de medicul personal al jucatorului. „Starea sa este critica, iar urmatoarele ore sint decisive, fiind posibil ca inima sa nu-i reziste“, anuntase postul de televiziune.

Potrivit medicului lui Maradona, Alfredo Cahe, sint necesare intre 24 si 48 de ore pentru a se cunoaste exact starea fostului fotbalist. Cahe a dezmintit ca problemele cardiace ale „Butoiasului atomic“ au fost declansate de o supradoza. „Problemele actuale ale lui Maradona nu au nimic de-a face cu dependenta sa“, a spus Cahe, care a fost si medicul fostului presedinte argentinian Carlos Menem.

Duminica a asistat la meciul fostei sale echipe

Diego Armando Maradona, care locuieste in Cuba, a revenit in Argentina pe 22 martie, avind probleme de greutate.

Fostul fotbalist a asistat duminica la meciul din campionat dintre fosta sa echipa, Boca Juniors, si Nuevo Chicago, insa a parasit tribuna in timpul reprizei secunde.

Saptamina trecuta, el a participat la o emisiune televizata moderata de Susana Gimenez.

Maradona locuieste in Cuba, din ianuarie 2000, in mod oficial pentru a urma o cura de dezintoxicare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS