12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci s-a razboit cu un arbitru

Balaci s-a razboit cu un arbitru

Site-ul gulfnews.com a informat ca antrenorul Ilie Balaci a avut un conflict cu arbitrul meciului pierdut de formatia sa, Al Ahli, cu scorul de 1-2, in fata echipei Al Wasl, in ultima etapa a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Balaci a sarit de pe banca si a intrat in teren, dupa ce arbitrul a validat un gol pentru echipa Al Wasl, in pofida faultului in atac comis de Ali Redha asupra jucatorului formatiei Al Ahli, Mohammed Qassim. Al Ahli a condus in acest meci, cu scorul de 1-0, pina in minutul 79.

„Balaci, care este poreclit «Vinatorul de trofee», a spus ca decizia arbitrului a influentat rezultatul partidei“, a scris site-ul citat.

Antrenorul roman nu a dorit sa ofere explicatii referitoare la nefolosirea jucatorului iranian Ali Karimi, desi a fost inclus pe lista de rezerve. Balaci a preferat sa foloseasca jucatori locali, mai ales din cauza absentei atacantului Slavisa Mitrovici, care a fost suspendat pentru aceasta partida. Potrivit presei arabe, Balaci l-a menajat pe Karimi pentru Cupa Presedintelui, meci care va avea loc miine, impotriva formatiei Sharjah.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS