15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan este decis sa cistige Cupa Ligii

Moldovan este decis sa cistige Cupa Ligii

Fostul international roman Viorel Moldovan a afirmat ca isi doreste ca echipa sa, FC Nantes, sa cistige finala Cupei Ligii Frantei, programata in aceasta seara, in compania lui Sochaux, pentru a reusi calificarea in Cupa UEFA. „2004 va fi anul meu… Astept aceasta finala, care, pentru mine, este ca un vis. Bineinteles ca merg pe «Stade de France» pentru a cistiga, dar si pentru a descoperi ceea ce se afla in spatele acestui rezultat, si anume Cupa UEFA, adevaratul obiectiv al lui FC Nantes. Este frumos sa joci si sa pregatesti o finala. Imi place presiunea pe care o exercita un astfel de meci“, a spus Moldovan.

In ceea ce priveste locul de desfasurare a partidei, atacantul roman a precizat ca acesta ii este familiar: „Am jucat pe «Stade de France» de doua ori: un meci amical, sub culorile nationalei, impotriva selectionatei Frantei, si la Cupa Mondiala din 1998, asa ca pot spune ca sint familiarizat cu arena“.

Referitor la experienta sa din Emiratele Arabe, unde a jucat la echipa Al-Wahda, Viorel Moldovan o considera folositoare din punct de vedere profesional. „Etapa cu Emiratele Arabe s-a terminat, a fost parca o alta viata. Am invatat multe. Se poate sa fi pierdut sase luni, dar poate am cistigat o experienta profesionala pe care as fi putut-o deprinde doar in doi-trei ani“, a mentionat jucatorul.

O evolutie buna in finala i-ar putea aduce atacantului lui Nantes o prelungire a contractului cu gruparea „canarilor“, insa acesta nu exclude nici acceptarea altor oferte, cum ar fi cele de la Bologna, Fulham sau Bolton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS