6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndone nu se teme de Rednic

Andone nu se teme de Rednic

Ioan Andone a marturisit ca nu se teme de prietenul sau, Mircea Rednic, cu toate ca acesta l-a avertizat ca vine sa-l bata. „Cu Rednic voi vorbi mai multe lucruri, dar dupa meci. O sa-i raspund atunci. Trebuie sa stie ca nu mi-e teama de el, chiar daca a cistigat in ultimele meciuri directe. Sa nu uite ca l-am batut in Giulesti, cu Sportul, tot dupa o serie de rezultate foarte bune. Acum, mingea este la centru, nu in terenul lui Rednic. Asteptam sprijinul publicului nostru minunat si nu avem de ce sa ne temem“, a spus Andone.

„Falcosul“ a mai precizat ca nu-l sperie revirimentul Universitatii: „Intilnim Craiova intr-o situatie fericita pentru olteni. Din punctul nostru de vedere, nu ne sperie aceasta revenire a craiovenilor. Stiu ca meciul va fi extrem de dificil, dar sper sa nu lasam nici macar o sansa adversarului“.

„Puriul“ este diplomat

La rindul sau, principalul alb-albastrilor a evitat sa polemizeze cu Andone, fiind diplomat. „Ii urez succes in cariera. Va fi un meci foarte important pentru ambele echipe. Dinamo lupta pentru titlu, iar Craiova vine dupa trei victorii consecutive care au adus entuziasm si incredere in Banie. Sint foarte multe ambitii in acest joc“, a afirmat Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS