Acasă Sport Renunta Staicu la Electro?

Renunta Staicu la Electro?

-

In ultimele zile, prin Banie a fost zarit des Iancu Muhu, un lider sindical cu destula putere pe la Resita si, in acelasi timp, prieten cu Dinel Staicu.

Muhu l-a convins pe Staicu sa reia finantarea clubului din Divizia B, CSM Resita, aflat intr-o situatie critica, pe loc retrogradabil in seria a III-a. De fapt, Staicu a fost in permanenta proprietar al CSM, dar, de citeva luni, el renuntase sa mai sprijine echipa lasind finantarea la latitudinea autoritatilor resitene. A rezultat un dezastru…

In aceste conditii, Dinel ar putea trimite urgent citeva intariri la CSM (urmeaza o miniperioada de transferuri), iar jucatorii vizati sint de la Electro.

N-ar fi exclus ca Staicu sa renunte insa la pachetul de 80 la suta pe care il detinea la Electro, mai ales ca, pina acum, nu s-au intocmit acte in acest sens. Totusi, Dinel a declarat ca va incerca sa clarifice repede situatia in privinta divizionarei C craiovene si se va intilni, probabil astazi, cu Cornel Mondea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...