16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri si-a luat gindul de la titlu

Ranieri si-a luat gindul de la titlu

Tehnicianul italian se teme ca ar putea pierde si pozitia a doua

Antrenorul lui Chelsea, Claudio Ranieri, a admis simbata ca echipa sa nu mai are sanse la titlu, iar luni, dupa infringerea cu Aston Villa (2-3), a spus ca si locul secund este amenintat de Manchester United, care se poate apropia la trei puncte de londonezi in cazul unei victorii in meciul cu Leicester.

„Locul doi in campionat este o mare realizare pentru Chelsea. Jucatorii s-au concentrat foarte mult in meciul cu Aston Villa, care a jucat mai bine decit noi, iar cind adversarii sint mai buni, e normal sa pierzi“, a spus Ranieri.

Chelsea a acumulat un singur punct in ultimele doua etape. Arsenal se afla in fruntea clasamentului, cu un avantaj de sapte puncte fata de Chelsea. Pe pozitia a treia, la distanta de sase puncte fata de Chelsea, se afla Manchester United, care va intilni formatia lui Adrian Mutu, pe teren propriu, pe 8 mai.

Tehnicianul italian a adaugat ca nu crede ca jucatorii sai nu s-au concentrat in meciurile din campionat din cauza partidelor disputate in Liga Campionilor.

Pe de alta parte, viitorul lui Ranieri la Chelsea ar putea fi stabilit astazi, cind se va intilni cu Peter Kenyon, directorul general al clubului londonez. Ranieri nu a vrut insa sa comenteze acest subiect: „Nu vreau sa vorbesc despre acest lucru si nu am nici un comentariu de facut.“

Fiind sustinut si de jucatori, Ranieri si-a manifestat dorinta de a continua cu Chelsea si doreste un raspuns ferm cit mai curind.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS