17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport50 de milioane de lire sterline pentru Ronaldinho!

50 de milioane de lire sterline pentru Ronaldinho!

Clubul patronat de miliardarul rus Roman Abramovici, Chelsea Londra, ofera 50 de milioane de lire sterline clubului FC Barcelona, pentru achizitionarea mijlocasului brazilian Ronaldinho. „Tarul“ este hotarit sa investeasca sute de milioane de lire sterline in formatia londoneza pentru ca trupa lui Ranieri sa cistige Premier League in sezonul viitor.

Abramovici s-a decis sa-l cumpere pe starul brazilian dupa ce Diego Armando Maradona a spus despre Ronaldinho ca este succesorul sau si unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului mondial. „Este un spectacol sa-l vezi jucind. Este un jucator care are o valoare mult mai mare decit Ronaldo sau Totti. Achizitionarea sa de catre Barcelona reprezinta un mare succes“, a spus Maradona.

Oficialii catalani se tem de banii lui Abramovici

Informatiile despre oferta clubului londonez nu au fost dezmintite de vicepresedintele gruparii FC Barcelona, Sandro Rosell. „Nu vreau sa vorbesc despre acest lucru, dar am o senzatie de teama in ceea ce priveste clubul Chelsea, deoarece, daca este adevarat ca Roman Abramovici este dispus sa investeasca sute de milioane de lire pe piata transferurilor, atunci cu siguranta va incerca sa achizitioneze unul dintre jucatorii nostri de valoare“, a spus Rosell. Vicepresedintele gruparii catalane a adaugat ca, desi Barcelona are datorii de 164 de milioane de lire, oficialii clubului detin controlul financiar si situatia va fi rezolvata in curind.

„Ronaldinho este atasat de Barcelona“

Sandro Rosell a mentionat ca marii jucatori ai Barcelonei sint implicati in planul de reconstructie al formatiei si nu pot fi transferati. „As putea spune ca, in cazul lui Ronaldinho, va trebui sa luam acelasi tip de decizie pe care Arsenal a luat-o cind a refuzat o oferta de 50 de milioane de lire sterline pentru transferul lui Thierry Henry. Este imposibil ca Ronaldinho sa ramina la Barcelona un singur sezon, la fel ca Romario, tinind cont de faptul ca este foarte atasat de club si de oras“, a adaugat Rosell.

Van Nistelrooy, un posibil inlocuitor

Oficialii catalani au luat insa in considerare situatia ca Ronaldinho va pleca la Chelsea si se gindesc deja sa aduca o alta vedeta in loc. Presedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a avut luni o intilnire cu impresarul lui Ruud Van Nistelrooy, Roger Lindse, pentru a negocia un eventual transfer al jucatorului echipei Manchester United la gruparea catalana. Van Nistelrooy mai are inca patru ani de contract cu Manchester United, iar Lindse sustine ca fotbalistul sau nu va accepta sa joace pentru mai putin de cinci milioane de euro pe an.

Desi FC Barcelona si-ar putea permite sa asigure salariul fotbalistului olandez, actualul sau club ar putea sa refuze oferta, tinind cont de faptul ca Van Nistelrooy este un titular de baza in echipa lui Alex Ferguson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS