10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei infringeri din trei meciuri pentru Hagi!

Trei infringeri din trei meciuri pentru Hagi!

Galatasaray Istanbul a suferit a treia infringere consecutiva de cind la cirma formatiei a fost numit antrenor roman Gheorghe Hagi. In etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Turciei, Ankaragucu a invins pe Galatasaray, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Umut Bulut (’69).

Oaspetii, la care romanul Ovidiu Petre a fost schimbat in minutul 79 cu bosniacul Balic, au terminat in inferioritate numerica, dupa ce Ayhan Akman a fost eliminat (’83). Atacantul roman Florin Bratu nu a jucat.

Hagi a pierdut si primele doua partide la Galata, 0-1 la Samsun si 1-2, pe teren propriu, cu Besiktas.

„Regele“ si-a criticat supusii

Hagi si-a certat jucatorii la vestiare, dupa meci. „Nu ati facut ce v-am cerut! Vreti sa ramineti sau sa plecati? Luati o decizie si apoi anuntati-ma“, a spus Hagi.

La conferinta de presa, tehnicianul roman a declarat ca fiecare dintre jucatorii sai ar trebui sa isi comenteze evolutia. „Nu sint prea multe de spus. Trebuie sa se schimbe multe lucruri. Fiecare jucator ar trebui sa se gindeasca: «Eu ce pot spune despre acest meci?». Sint suparat, deoarece fotbalistii nu au facut ce le-am cerut“, a precizat „Regele“.

Gheorghe Hagi nu a dorit sa spuna care vor fi jucatorii la care va renunta la sfirsitul sezonului. „Mai sint cinci etape. Totul depinde de fotbalisti si de cit isi doresc ei sa ramina la Galatasaray“, a adaugat Hagi.

„Greu prietene, greu…“

„Campionatul este o corvoada pentru «leu»“, a titrat cotidianul Fanatik. „Galatasaray, care a ratat toate obiectivele si a pierdut toate sperantele, s-a intors cu mina goala si din deplasarea de la Ankara, dupa ce a jucat de parca astepta sa se termine sezonul. Galatasaray a jucat cu Hagi trei meciuri si a obtinut 0 puncte. Stiti care este traducerea acestei situatii? Greu prietene, greu…“, a opinat Fanatik.

„Nu sint sperante la Hagi“, a titrat cotidianul Sabah, care l-a criticat pe tehnicianul roman dupa infringerea din meciul cu Ankaragucu. „Greseste Hagi mult? Un director tehnic nu se poate prosti mai mult decit atit. Arif juca bine, dar l-a schimbat. Sabri era dinamic si ambitios, dar l-a schimbat si pe el. Hakan Unsal era sub orice critica. Ne-am gindit, atunci cind l-am vazut pe Ergun pregatindu-se sa intre pe teren, ca acela inlocuit va fi Hakan, dar ne-am inselat. Hagi a scos din joc nu fotbalistii care erau foarte slabi, ci pe cei care jucau bine. Nici un copil de cinci ani nu ar face schimbari atit de gresite. Daca nu intelegi meciul, cum poti fi directorul tehnic al unei echipe ca Galatasaray?“, a scris Sabah.

„Obiectiv istoric“ este titlul unui articol aparut in cotidianul Milliyet, care scrie ca Galatasaray a dezamagit si la al treilea meci disputat sub conducerea tehnica a lui Gheorghe Hagi. „Daca ar fi sa lasam deoparte putina emotie si nostalgia pe care Hagi si Taffarel le-au adus, vom vedea ca echipa Galatasaray este neschimbata“, se mentioneaza in Milliyet.

„«Leul» a scris istoria“, a titrat cotidianul Vatan, care noteaza ca echipa Galatasaray a inregistrat pentru prima data in istoria campionatului turc cinci infringeri consecutive. Galatasaray a mai fost invinsa de patru ori consecutiv in sezonul 1963-1964. „Echipa din Istanbul nu a facut nimic pentru a invinge si a meritat infringerea“, a scris Vatan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS