5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculae si Marinescu au inscris

Niculae si Marinescu au inscris

Atacantul roman Marius Niculae a marcat un gol in meciul pe care formatia sa, Sporting Lisabona, l-a cistigat simbata, cu scorul de 4-0, in fata echipei Estrela Amadora, in etapa a 30-a a campionatului Portugaliei. Niculae, care a intrat pe teren in minutul 75, in locul lui Joao Pinto, a marcat in minutul 79. Celelalte goluri ale formatiei Sporting au fost inscrise de Liedson (’33, ’60, ’82).

Jucatorul Lucian Marinescu a marcat un gol in meciul pe care formatia sa, Academica Coimbra, l-a cistigat, cu scorul de 4-0, in fata echipei Alverca. Marinescu, care a fost inlocuit in minutul 83 cu Paulo Sergio, a marcat in minutul 68. Celelalte reusite ale formatiei Academica au fost semnate de Joeano (’34), Tonel (’51) si Alvim (’84).

Alte rezultate din etapa a 30-a a campionatului Portugaliei: Nacional Madeira – Gil Vicente 2-1, Uniao Leiria – Sporting Braga 2-2, FC Porto – Maritimo Funchal 1-0, Benfica Lisabona – Pacos Ferreira 2-1, Moreirense – Boavista Porto 2-1, Vitoria Guimaraes – Rio Ave 2-0. Partida Belenenses Lisabona – Beira Mar Aveiro s-a disputat aseara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS