20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCernat a inscris in derbiul Ucrainei

Cernat a inscris in derbiul Ucrainei

Ucraina. Florin Cernat a marcat un gol in meciul pe care formatia sa, Dinamo Kiev, l-a cistigat simbata, in deplasare, scor 4-2, in fata formatiei Sahtior Donetk, in etapa a 20-a a campionatului Ucrainei. Cernat, care a marcat in minutul 87, a intrat pe teren in minutul 80. La Sahtior Donetk, Flavius Stoican, Razvan Rat si Ciprian Marica au fost titulari.

Spania. Portarul Bogdan Stelea a evoluat pe toata durata partidei pe care formatia sa, Salamanca, a cistigat-o duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata echipei Algeciras, in etapa a 32-a din Segunda Division. Tot in runda a 32-a din Segunda Division, Laurentiu Rosu a fost titular, fiind inlocuit cu Miguel Perez, in minutul 40, in meciul pe care formatia sa, Numancia, l-a cistigat pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata echipei Cadiz. La rindul sau, Constantin Gilca a evoluat pe tot parcursul meciului cistigat de formatia sa, Almeria, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata echipei Poli Ejido. In sfirsit, fostul jucator al Universitatii Craiova, Gheorghe Craioveanu, a jucat toata partida pe care actuala sa formatie, Getafe, a terminat-o la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Levante.

Italia. In etapa a 37-a din Serie B, Valentin Nastase a evoluat tot meciul dintre formatiile Napoli si Palermo, scor 1-1. La Piacenza, Bogdan Patrascu a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Cacia. Piacenza a invins formatia Pescara, cu scorul de 2-1.

Germania. In etapa a 28-a din divizia secunda germana, Laurentiu Reghecampf a evoluat pe tot parcursul meciului pe care formatia sa, Energie Cottbus, l-a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata echipei Arminia Bielefeld. La Energie, Adrian Iordache a intrat pe teren in minutul 78, in locul lui Tanque Silva.

Belgia. Liviu Ciobotariu a fost titular si a jucat tot meciul pe care formatia sa, Anvers, l-a cistigat in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata echipei CS Bruges, in etapa a 29-a a campionatului Belgiei. Tot in Belgia, Marius Mitu a evoluat tot meciul dintre echipele Lierse si Saint-Trond, scor 1-1.

Olanda. Portarul Bogdan Lobont a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care formatia sa, Ajax Amsterdam, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, in compania echipei Feyenoord Rotterdam, in etapa a 29-a a campionatului Olandei. La Ajax, Nicolae Mitea a intrat pe teren in minutul 64, in locul lui Sikora.

Croatia. Jucatorul Dumitru Mitu a marcat un gol in meciul pe care formatia sa, Dinamo Zagreb, l-a cistigat simbata, cu scorul de 5-0, in fata echipei NK Zadar, in campionatul Croatiei. Mitu a marcat in minutul 76.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS