7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBilantul echipelor craiovene: doua victorii si o infringere la scor

Bilantul echipelor craiovene: doua victorii si o infringere la scor

Divizionarele C din Banie au reusit vineri sa obtina in total sase puncte. Daca Stiinta CFR si-a valorificat avantajul terenului propriu, surpriza a venit de la Electro, care a obtinut trei puncte mari in deplasare. Deceptia rundei s-a numit Armata, care a fost surclasata de Oltchim, la Dragasani.

Astazi se va disputa o noua etapa in esalonul trei, singura echipa din Banie care va juca acasa fiind Electro, partidele urmind sa inceapa de la ora 17.00.

Oltchim Vilcea 3

Armata 0

Masurile luate de diriguitorii Armatei dupa infringerea din etapa trecuta, 0-3 cu Stiinta CFR, nu au avut nici un efect, „militarii“ pierzind fara drept de apel, la acelasi scor, si in fata vilcenilor de la Oltchim. Cu toate ca partida s-a jucat pe teren neutru, la Dragasani, craiovenii nu au reusit sa-si adune fortele si au incasat trei goluri pina la pauza, autori Voica (’11), Ciurci (’14) si Negrescu (’38), eforturile elevilor lui Silviu Stanescu de a remedia situatia in repriza secunda fiind inutile.

Armata inregistreaza astfel al treilea esec consecutiv, iar astazi, gruparea din Valea Fetii are un meci extrem de dificil, la Caracal, cu o echipa cu ambitii mari, care a revenit pe locul secund in clasament vizind promovarea.

FC Olt Scornicesti 0

Electro 1

In vinerea Pastelui, trupa lui Marian Bicu a dat lovitura, intorcindu-se cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Slatina, unde a intilnit pe FC Olt Scornicesti. Nevoita sa scoata puncte si de afara pentru a avea sanse de mentinere in acest esalon, gruparea din Valea Rosie a facut un joc pragmatic, care a dat roadele scontate. Electro a marcat in minutul 25, prin Mihalache, care a transformat o lovitura de pedeapsa, iar pina la final a stiut sa conserve rezultatul, cu toate ca au mai fost ocazii de gol, de ambele parti.

Astazi, craiovenii, care au adunat de la inceputul returului noua puncte, chiar daca au marcat doar trei goluri, vor intilni pe teren propriu pe Dunarea Calafat, echipa ce a ajuns intr-o zona mai linistita a clasamentului dupa victoria cu Turis.

Stiinta CFR 1

Petrolul Videle 0

„Ceferistii“ au obtinut vineri a treia victorie consecutiva, prin care au parasit in sfirsit ultima pozitie a clasamentului. Trupa pregatita de Jean Georgescu s-a impus la limita, 1-0, in fata Petrolului Videle, o echipa care lupta, de asemenea, pentru evitarea retrogradarii, prin reusita atacantului Oprea (’42). Craiovenii au muncit mult pentru acest rezultat, care le mai da o raza de speranta in incercarea de a se mentine in Divizia C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS