7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportE suficient atuul Rednic?

E suficient atuul Rednic?

• Presedintele Badea: „Universitatea are toate premisele sa cistige“ • Ioan Neculaie avertizeaza: „FC Brasov isi doreste prima victorie din retur!“

FC Brasov – „U“ Craiova

• Stadion: „Tineretului“, astazi, ora 13,30 (National TV).

• Formatii probabile:

FC Brasov: Marc – Keca, Balint, Bodea, B. Nicolae, Sarmasan – Stere, Cocan, Surdu – Onofras, Buga. Antrenor: Razvan Lucescu.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Murgan (Moti) – Bolohan, Bundea, Plesan, Lutu (Stinga), L. Preda – McBreen (Randjelovic), Njock. Antrenor: Mircea Rednic.

• Vor arbitra: S. Altmayer – A. Onita, Ed. Ungureanu. Rezerva: I. Rosu.

• Observatori: Valentin Alexandru, Mircea Nesu.

„Nu mai faceti legaturi intre mine si tatal meu“, a tinut sa sublinieze Razvan Lucescu aflat sub povara performantelor tatalui. Razvan, care nici el n-are calificarea necesara pentru a fi principal in Divizia A, a inceput cu stingul acest retur: nici o victorie, doar un egal smuls Bacaului chiar in fieful lui Sechelariu.

Intilnirea de astazi cu oltenii, prin prisma situatiei din clasament (locul 13, -11 la „adevar“), devine pentru Razvan un meci capital, mai ales ca in urmatoarele etape FC Brasov are citeva partide de foc cu: Farul (d), Rapid (a), Dinamo (d). Patronul Ioan Neculaie, desi recunoaste ca FC Brasov intilneste astazi o formatie dificila, admite ca oltenii pot fi batuti sub Timpa, argumentind cu egalul de pe „Ion Oblemenco“ din tur (2-2), dar si cu evolutia buna de la Bacau, din etapa precedenta (0-0). „Ne dorim prima victorie din acest retur!“, avertizeaza Ioan Neculaie.

De cealalta parte, patronul Dinel Staicu a prevazut inca de joi rezultatul aprigei partide de astazi, cind, adresindu-i-se lui Rednic, a spus: „Victoria de la Brasov ti-o dedic tie pentru ziua de nastere!“ Ieri, „Puriul“ a implinit 42 de ani. De „blat“ nu poate fi vorba, asa ca ramine ca alb-albastrii sa confirme pe teren pronosticul patronului.

Oltenii sint de ieri in Brasov, fiind cazati la Aro Palace. Revin in formatie Plesan si Vigariu (care au fost suspendati in meciul cu Farul), dar va absenta Iordache (accidentat). Cum Rednic a declarat ca toti jucatorii Universitatii au sanse egale, este posibil ca astazi sa reapara in teren Randjelovic, Borbely sau Moti. Marius Iordache, care regreta ca nu poate fi apt de joc, ne-a spus ieri: „Batem cu 2-1!“ De altfel, Mircea Rednic a punctat: „Mergem la Brasov pentru a lua cele trei puncte. Imi doresc foarte mult acest lucru“.

Presedintele Badea, aflat zilele trecute la Bucuresti pentru sustinerea examenelor de antrenor licenta A, va ajunge astazi in Brasov. „Este un joc deosebit de important pentru noi, dar totodata si pentru FC Brasov. Universitatea este acum pe un drum ascendent si cred ca sint toate premisele pentru a cistiga acest meci“.

Gazdele il au suspendat pe fostul jucator al Universitatii, Miclaus, Dossey si Dani sint accidentati, iar Isaila – incert. Dupa o absenta destul de mare, astazi revine pe prima scena fotbalistica arbitrul Sorin Altmayer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS