17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeglijenta decide lupta pentru promovare

Neglijenta decide lupta pentru promovare

Gaz Etan Turburea si-a diminuat simtitor sansele de promovare din cauza propriei neglijente. Echipa din Turburea a pierdut meciul cu Rostramo Tirgu Jiu la „masa verde“, 0-3, deoarece a folosit un jucator in stare de suspendare.

AJF a adus la cunostinta clubului din Turburea, printr-o adresa oficiala semnata inaintea jocului de delegatul Victor Baran, ca jucatorul Baraitaru este suspendat dupa ce a acumulat sapte cartonase galbene. Cu toate acestea, Baraitaru a fost folosit in meciul cistigat cu 2-0 in fata echipei din Tirgu Jiu, determinind astfel pierderea meciului la „masa verde“ si a celopr trei puncte, care o scot din calculele promovarii pe Gaz Etan.

Daca pina la aceasta etapa diferenta fata de liderul Arsenal Motru era de trei puncte, in prezent cele sase puncte distanta sint greu recuperabile, in conditiile in care echipa din Motru nu a pierdut nici o partida in 22 de etape si are un joc mai putin disputat. In clasament, pe primul loc se situeaza Arsenal Motru – 62 de puncte, fiind urmata, in ordine, de Gaz Etan Turburea – 56 si Dumbrava Cilnic – 46.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS