13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima mansa se joaca astazi

Prima mansa se joaca astazi

Meciurile din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei se vor disputa astazi. La Pitesti, FC Arges va primi replica echipei Dinamo Bucuresti (ora 17.00, National TV), liderul la zi al campionatului, in timp ce Gloria Bistrita va primi vizita Otelului Galati (ora 15.00, National TV).

FC Arges a trecut pe rind de Petrolul Bolintin (Divizia C), Petrolul Moinesti (Divizia B) si Apulum Alba Iulia, obtinind victorii pe linie, fara sa primeasca vreun gol. La rindul sau, Dinamo a eliminat, in ordine, pe Inter Gaz Bucuresti (Divizia B), CS Otopeni (Divizia C) si Petrolul Ploiesti si, chiar daca a primit patru goluri, a marcat 19.

Echipa antrenata de Sorin Cirtu, Otelul Galati, este una dintre performerele actualei editii a Cupei Romaniei, scotind din cursa pe divizionarele A bucurestene FC National si Rapid, dupa ce in primul tur a eliminat-o pe Laminorul Roman (Divizia B). In schimb, Gloria Bistrita, care in primele doua faze ale Cupei a trecut de Gaz Metan Medias si Electrica Dobrogea Constanta, a avut emotii in sferturi, cind o obtinut calificarea printr-un „gol de aur“ in meciul cu Poli Timisoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS