10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoma da semne de revenire

Roma da semne de revenire

Echipa lui Chivu, AS Roma, a invins duminica, in deplasare, cu scorul de 3-0, pe Lecce, in etapa a 28-a a campionatului Italiei. Pentru trupa lui Fabio Capello au inscris Emerson (’51), Bovo (’54,autogol) si Totti (’90+4, din penalti). Internationalul roman Cristi Chivu a evoluat toate cele 90 de minute si a primit un cartonas galben, in minutul 41 al partidei.

Dupa o perioada cu evolutii oscilante, care a culminat cu eliminarea din Cupa UEFA, romanii dau semne de revenire obtinind o victorie concludenta in deplasare, care ii face sa se gindeasca din nou la titlu, mai ales ca Milanul nu a reusit in aceasta etapa decit un egal. Campioana Europei a fost tinuta in sah de Modena, terminind nedecis, 1-1. Milanezii au deschis scorul prin Tomasson (’42), dar gazdele au egalat dupa zece minute, prin Amoruso.

Milan si Roma sint despartite momentan de noua puncte, dar romanii au un meci mai putin, derbiul cu Lazio, intrerupt dupa incidentele dintre suporteri.

Codrea a fost titular,

Zicu nu a jucat

Paul Codrea a fost titular la Perugia, echipa care a fost invinsa insa, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Empoli. Unicul gol al partidei a fost marcat de Rocchi ’64. Mijlocasul roman a evoluat pina in minutul 69, cind a fost inlocuit cu Do Prado.

In schimb, fostul dinamovist Ianis Zicu nu a evoluat nici un minut la Parma, in partida pe care emilianii au cistigat-o, in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Chievo Verona. Golurile parmegianilor au fost reusite de Marchionni (’31) si Gilardino (’71).

In ultimul meci al etapei, Interul s-a impus pe teren propriu in fata Juventusului cu 3-2, dupa un joc spectaculos. Gazdele au deschis scorul prin Martins, in minutul 7, dar torinezii au egalat prin autogolul lui Kily Gonzalez, din minutul 25. Interistii au trecut in avantaj prin golurile lui Vieri (’45, din penalti) si Stankovici (’48), Juve revenind in joc abia in ultimul minut, cind Di Vaio a marcat pentru 2-3, prea tirziu pentru a mai schimba soarta partidei. Oricum, torinezii se mentin pe locul trei, cu 59 de puncte, Interul fiind pe sase, cu 46 de puncte.

Alte rezultate: Ancona – Sampdoria 0-1, Bologna – Reggina 2-2, Lazio Roma – Siena 5-2, Udinese – Brescia 4-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS