24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea s-a impus la Tottenham

Chelsea s-a impus la Tottenham

Gruparea patronata de miliardarul rus Roman Abramovici, Chelsea Londra, a reusi simbata o victorie importanta in deplasare, cu care se mentine in plasa liderului Arsenal, chiar daca are sanse doar teoretice sa-i depaseasca pe „tunari“. „Albastrii“ lui Ranieri s-au impus la limita, 1-0, in fata lui Tottenham Hotspur, intr-un meci din cadrul etapei a 31-a a campionatului Angliei. Unicul gol al partidei a fost inscris de olandezul Jimmy Floyd Hasselbaink, in minutul 38.

La Chelsea, internationalul roman Adi Mutu nu a fost inclus in lot din cauza unei accidentari suferite la antrenament. „Briliantul“ a acuzat o intindere la inghinali, urmind sa fie indisponibil aproape doua saptamini.

La Wolverhampton, Ionel Ganea a evoluat o repriza in partida pe care echipa sa a pierdut-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-4, in fata lui Southampton. Pentru „lupii“ a inscris Camara ’72, in timp ce Southampton a punctat prin Beattie ’25, Lundekvam ’58 si Phillips ’89, ’90+2. Ganea a fost inlocuit, in minutul 46, de Carl Cort.

Alte rezultate: Middlesbrough – Bolton Wanderers 2-0 (Nolan ’10 – autogol, Greening ’51), Newcastle – Everton 4-2 (Bellamy ‘5, Dyer ’21, Shearer ’52, ’20 / Gravesen ’12, Yobo ’81), Fulham – Birmingham City 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS