14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJohn Kennedy va fi indisponibil un an

John Kennedy va fi indisponibil un an

Fundasul lui Celtic Glasgow si al reprezentativei Scotiei, John Kennedy, grav accidentat la ligamentele genunchiului sting la debutul sau international, in urma unui contact cu Ganea, in minutul 14 al amicalului Scotia – Romania, va fi indisponibil un an.

Testele medicale la care a fost supus jucatorul de 20 de ani au relevat o ruptura a ligamentelor incrucisate si laterale ale genunchiului sting. Jucatorul urmeaza sa fie operat in curind si va pierde restul campionatului si o parte din sezonul viitor.

Ganea si-a cerut scuze

Interventia lui Ganea aupra lui Kennedy a fost descrisa de presa britanica in termeni duri, folosind cuvinte de genul „criminal“ si „ingrozitor“. Totusi, atacantul Ionel Ganea a tinut sa-si ceara scuze pentru ca l-a faultat dur pe John Kennedy, precizind ca nu a facut-o intentionat. „Nu stiu cit de grava este accidentarea lui Kennedy, dar, daca este ceva serios, atunci bineinteles ca ii cer scuze. Nu l-am lovit intentionat. M-am gindit ca eu am fost faultat, dar nu am auzit fluierul si atunci am incercat sa cistig mingea corect. Nu am vrut sa il faultez“, a spus Ganea.

La rindul sau, fundasul scotian Steven Pressley, care se afla in apropierea lui Kennedy cind acesta a fost faultat de Ganea, a afirmat ca este trist sa il vada pe fotbalistul lui Celtic intr-o astfel de situatie. „Nu am vazut lovitura, dar cred ca a fost oribila. John este un tinar si tot ceea ce el a facut in ultimul timp este exceptional. Imi pare foarte rau pentru el, deoarece Celtic urma sa dispute meciuri importante“, a mentionat Pressley.

Christian Dailly, un alt scotian aflat miercuri seara pe teren, a spus ca romanii au avut un joc agresiv, dar nu ii acuza pentru accidentarea lui Kennedy. „Este o lovitura pentru John si am auzit ca ar putea avea o ruptura de ligamente. Este trist pentru el, mai ales pentru ca urmau citeva meciuri importante pentru cariera sa“, a mai precizat Dailly.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS