10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi vrea sa renunte la Ovidiu Petre

Hagi vrea sa renunte la Ovidiu Petre

Cotidianul Fanatik a anuntat ca Gica Hagi doreste sa renunte la mijlocasul Ovidiu Petre, la sfirsitul acestui sezon. Potrivit sursei citate, Petre se afla pe o lista a jucatorilor pe care „Regele“ nu ii mai vrea la Galatasaray si care a fost prezentata deja conducerii clubului. Alaturi de fotbalistul roman, pe aceasta lista se mai afla Omer Erdogan, Murat Erdogan, Orhan Ak si Cesar Prates.

Totodata, Hagi a mai intocmit o lista si cu fotbalistii pe care i-ar vrea la Galatasaray, pe aceasta fiind mentionati Cagdas Atan (Denizlispor), Fatih Sonkaya (Roda), Yildiray Basturk (Bayer Leverkusen), Altan Aksoy, Sedat Yesilkaya (ambii Konyaspor), Serkan Balci (Genclerbirligi), Fatih Akyel (Fenerbahce) si Gurol Azer (Caykur Rizespor).

Intr-un interviu aparut in Fanatik, Hagi a spus ca ar fi vrut sa inceapa noua sa cariera la Galata cu o victorie in meciul cu Samsunspor, dar nu a avut ocazia. „Vom juca insa in ultimele sapte meciuri din campionat pentru a invinge“, a completat fostul capitan al tricolorilor.

„Galatasarayul lui Hagi

va fi vazut in sezonul viitor“

„Regele“ a mai mentionat ca nu este ingrijorat de faptul ca a fost privit ca un salvator atunci cind a revenit la Galatasaray. „Fotbalul este viata mea. Sint fericit cind lucrez in acest domeniu, imi place presiunea. Am fost adus aici pentru a forma o echipa“, a spus Hagi. Tehnicianul roman a afirmat ca este normal sa discute cu Fatih Terim, cu care este prieten bun. „Noi am facut impreuna lucruri foarte bune. Este normal sa primesc informatii de la el. Mi-a spus lucruri care imi vor fi de folos in viitor“, a precizat Hagi.

Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor considera ca jucatorii sai vor scapa de blocajul psihic in care se afla daca vor obtine o victorie.

„Din cite am vazut, acum jucatorii mei nu gindesc ca o echipa. Eu voi putea face ceva pentru echipa din vara. Formatia Galatasaray a lui Hagi va fi vazuta in sezonul viitor. Poate ca in aceste doua luni cit a mai ramas pina la sfirsitul sezonului nu vom obtine rezultate foarte bune, dar voi ajunge sa cunosc echipa“, a mai spus fostul decar al nationalei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS