17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFerrari a dominat antrenamentele de la Sakhir

Ferrari a dominat antrenamentele de la Sakhir

Pilotii scuderiei Ferrari, Michael Schumacher si Rubens Barrichello, au dominat prima sedinta de antrenamente libere ale Marelui Premiu al Bahreinului, a treia etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, care va avea loc duminica. In sedinta desfasurata vineri dimineata, pe circuitul de la Sakhir, in apropiere de Manama, Michael Schumacher a inregistrat timpul de un minut, 32 de secunde si 158 de miimi (medie orara 211,606 km), iar Rubens Barrichello a fost cronometrat cu un minut, 32 de secunde si 651 de miimi.

Piloti care au intrat in istoria circuitului de la Sakhir

Istoria circuitului de la Sakhir va retine ca, la debutul Formulei 1 in Orientul Mijlociu, germanul Timo Glock, pilotul de incercare al echipei Jordan, a fost primul care s-a lansat pe pista, ca brazilianul Ricardo Zonta (Toyota) a stabilit primul timp de referinta (un minut, 37 de secunde si 274 de miimi) si ca germanul Ralf Schumacher si columbianul Juan Pablo Montoya (Williams-BMW) au fost primii care au fost victimele unei iesiri de pe pista.

Fara sampanie in Bahrein

Pe podiumul invingatorilor la Marele Premiu automobilistic de la Bahrein, sampania traditionala va fi inlocuita cu bautura spumoasa Warrd, care este alcatuita din fructe tropicale si apa de trandafiri. Organizatorii din Bahrein au considerat ca trebuie sa se pastreze traditia ceremoniei de premiere specifica sportului cu motor Formula 1, in care cistigatorul stropeste cu sampanie suporterii, respectind in acelasi timp cultura musulmana, care interzice consumul de bauturi alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS