16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportExamen de admitere pentru Mircea Rednic

Examen de admitere pentru Mircea Rednic

Actualul tehnician este convins ca toti suporterii vor fi alaturi de echipa

„U“ Craiova – Farul

• Stadion „Ion Oblemenco“, simbata, ora 21.00 (Prima TV).

• Formatii probabile:

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Murgan – Bolohan, Bundea, Stinga, Lutu (Moti), Iordache – Njock (Ungureanu), Randjelovic. Antrenor: M. Rednic.

Farul: G. Curca – Schiopu, Pascovici, R. Oprea – Farmache, Usurelu, Balasa, L. Florea – Baltoi, Cristocea – Gurita. Antrenor: I. Marin.

• Vor arbitra: T. Lajos – Cr. Marinescu, B. Medrea.

• Observatori: O. Goga, G. Ionescu.

Pentru gazde, confruntarea de asta-seara a ajuns sa fie una deosebit de importanta. Cu nici o victorie in acest retur, cu un antrenor nou-venit in Banie, dupa doua divorturi controversate (Rapid si Al Nassr) si in perspectiva urmatoarelor trei meciuri dificile (Brasov – d, Rapid – a, Dinamo – d), Universitatea ia in calcul numai victoria. Ajuns in Banie dupa o suita de scandaluri ivite in ograda oltenilor, Mircea Rednic are astazi un fel de examen de admitere.

Despre confruntarea cu Ion Marin, la conferinta de ieri, „Puriul“ a spus: „Nu mi-e teama! Respect adversarul. Au si ei problemele lor. Farul este o echipa care sta bine in teren, este periculoasa pe contraatac, periculoasa la faze fixe. O sa le cer jucatorilor sa ne impunem jocul nostru. Inca de la inceputul meciului vreau sa mergem cu presiune asupra lor. M-as bucura daca am putea sa inscriem pentru ca imi doresc foarte mult ca noi sa cistigam. Cred ca sintem capabili de asta. Prima suplimentara? Nu mai conteaza banul! Chiar jucatorii au zis ca ei renunta la toate primele pe anul acesta! Important este sa luam puncte pentru moralul lor, pentru suporteri (…) Sint sigur ca toti suporterii vor fi alaturi de echipa. Avem acelasi interes…“.

Pentru partida cu Farul, Plesan si Vigariu sint suspendati (cumul de cartonase galbene). Oltenii se afla de ieri in cantonamentul din Lunca Jiului. La antrenamentul de ieri, la care a luat parte si australianul Daniel McBreen, Njock s-a accidentat usor la genunchi.

De cealalta parte, Farul, cu o situatie critica in clasament (locul 10, -8 la „adevar“), are la orizont doua deplasari grele – astazi cu Universitatea, iar in etapa viitoare la Bistrita. „Sapaliga“ a declarat ca Farul nu vine in excursie la Craiova: „Vrem o remiza pe «Ion Oblemenco»!“. Senin si B. Onut sint suspendati, iar L. Mihai si Fl. Lungu – incerti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS