6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordanescu i-a luat apararea lui Vogts

Iordanescu i-a luat apararea lui Vogts

Dupa meciul amical Scotia – Romania, mass-media britanice critica jocul elevilor lui Berti Vogts, dar remarca un usor progres fata de meciurile precedente.

The Guardian noteaza ca selectionerul Anghel Iordanescu, intelegind ostilitatea la adresa lui Vogts, i-a luat apararea acestuia. „Berti trebuie judecat dupa rezultatele pe care le obtine in meciurile oficiale si nu in cele amicale“, a spus Iordanescu, care a mai precizat ca victoria tricolorilor a fost mai clara decit o arata scorul: „Scotienii au fost puternici si agresivi, dar cred ca noi am controlat jocul in cea mai mare parte a timpului. Am avut citeva ocazii de a mai marca, dar nu am fost destul de periculosi“.

De partea cealalta, germanul Berti Vogts a afirmat: „Sint foarte multumit de angajamentul jucatorilor, dar trebuie sa jucam un fotbal mai bun. In repriza a doua, baietii au dat totul pe teren, iar rezultatul a fost strins. Am jucat impotriva unei echipe foarte valoroase si a fost bine pentru noi. Trebuie sa fiu corect si sa spun ca ne-au lipsit multi jucatori, printre care si unul cheie, Barry Ferguson. In plus, McFadden revine dupa o accidentare de durata si nu a jucat prea mult pentru Everton, dar a marcat un gol si are din nou incredere in el, iar in viitor, va fi, probabil, titular“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS