22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomanii fac legea la Rabac

Romanii fac legea la Rabac

In Croatia, la Rabac, in cadrul unui satelit dotat cu premii de 25.000 de dolari, cei trei tenismeni romani de pe tabloul principal la simplu continua cursa.

Adrian Ungur, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3 pe slovenul Anze Kapun, va da piept cu alt sloven, Marko Tkalec, cap de serie numarul 5, Gabriel Moraru, al saptelea favorit al competitiei, care nu a jucat in primul tur, il va intilni pe sirbul Nikola Ciric, in timp ce Adrian Gavrila, dupa victoria asupra lui Thiemo Maier (Austria), cu 6-1, 7-5, se va confrunta cu alt austriac, Marco Mirnegg, cap de serie numarul 4.

La dublu, perechea Adrian Barbu / Gabriel Moraru, a doua favorita a turneului, se afla in semifinale, in urma succesului cu 6-3, 6-3 in disputa cu cuplul Xavier Pujo (Franta) / Jan Weinzierl (Germania). Urmatorii adversari ai romanilor vor fi fratii Albert Loncaric / Robert Loncaric (Croatia, nr. 4).

In turneul futures de la Syros (Grecia), cu premii de 15.000 de dolari, perechea romana Florin Mergea / Horia Tecau s-a calificat in sferturile competitiei de dublu, dupa victoria cu 6-2, 6-3 in fata cuplului Alex Bogdanovic (Marea Britanie) / Zacharias Katsigiannakis (Grecia).

La Frascati (Italia), competitie masculina de 10.000 de dolari, Victor Ionita a pierdut in primul tur, in fata cehului David Novak, venit din calificari, la capatul a trei seturi: 2-6, 7-6 (4), 5-7.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS