15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMcBreen si Bolohan au fost invoiti

McBreen si Bolohan au fost invoiti

Atacantul australian este asteptat astazi in Craiova, in timp ce celalalt jucator care a lipsit luni s-a prezentat ieri la antrenament

La antrenamentul de luni dupa-amiaza, primul sub conducerea lui Mircea Rednic, au absentat Plesan, Moti (selectionati in loturile pentru amicalele din Scotia), McBreen si Bolohan. Cum McBreen a fost considerat un fel de tap ispasitor al mazilirii antrenorului Napoli, s-a zvonit ca australianul-englez ar fi dat bir cu fugitii, suparat pentru acuzele care i s-au adus.

Camelia Stancu, purtatorul de cuvint al oltenilor, a dezmintit ieri acest zvon: „McBreen a fost invoit de conducerea clubului deoarece are unele probleme familiale de rezolvat la Londra. El ar trebui sa revina in Craiova in zilele urmatoare. De asemenea, si Mugur Bolohan a fost invoit, mama lui fiind internata in spital unde urma sa i se faca o operatie de colecist“.

La rindul sau, presedintele Pavel Badea a spus: „McBreen mi-a solicitat o invoire de citeva zile, explicindu-mi ca are de rezolvat o problema personala, respectiv o intilnire cu parintii lui, la Londra. El ar trebui sa revina miercuri (astazi – n.r.) in Craiova. McBreen este sub contract cu Universitatea pina la vara, astfel incit zvonurile despre eventuala sa plecare acum sint nefondate. In plus, antrenorul Rednic nu si-a manifestat nici o intentie privind disponibilizarea vreunui jucator din lotul actual al Universitatii.“

Oltenii au avut ieri un singur antrenament, de dimineata. Astazi sint programate doua sedinte de pregatire. Ca avanpremiera a meciului cu Farul, Universitatea va organiza vineri o conferinta de presa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS