16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIn lupta cu Frei si Dhorasoo

In lupta cu Frei si Dhorasoo

Atacantul lui FC Nates, Viorel Moldovan, candideaza si in aceasta luna la titlul de cel mai bun jucator din campionatul Frantei. Evolutiile romanului l-au propulsat si in martie in lupta pentru fotbalistul lunii in „Hexagon“, iar de aceasta data ii va avea ca adversari pe atacantul elvetian Alexander Frei (Rennes) si mijlocasul Vikash Dhorasoo (Olympique Lyon).

In februarie, Moldovan s-a clasat pe locul doi, dupa Danijel Ljuboja (PSG), in clasamentul pentru trofeul „Uniunea Fotbalistilor Profesionisti“, acordat de postul de televiziune Canal + si de cotidianul L’Equipe.

Cu 16 goluri marcate in 13 meciuri disputate pentru „canari“ de la inceputul anului, in toate competitiile, Viorel Moldovan este unul dintre cei mai in forma fotbalisti care evolueaza in campionatul francez, aflindu-se pe locul 11 in clasamentul marcatorilor din Premiere Division, cu 11 goluri inscrise.

In campionat a inscris de 11 ori (o data din penalti) in noua partide jucate ca titular, in Cupa Ligii a disputat doua meciuri, marcind un gol, iar in Cupa Frantei a jucat tot doua partide, punctind de patru ori, dintre care o data din penalti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS