22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae a fost laudat de presa lusitana

Marius Niculae a fost laudat de presa lusitana

Cotidianul lusitan O Jogo lauda evolutia atacantului roman al lui Sporting Lisabona, Marius Niculae, in meciul cistigat de echipa sa cu scorul de 1-0, in fata formatiei Pacos Ferreira, in etapa a 28-a din campionatul Portugaliei. Niculae a intrat pe teren in minutul 78, in locul lui Pedro Barbosa, dar a avut destul timp sa contribuie decisiv la golul prin care Sporting a obtinut toate cele trei puncte.

„De pe banca de rezerve a sosit un jucator, Marius Niculae, care, in urma unui sut puternic, l-a obligat pe portarul formatiei Pacos Ferreira, Pedro, sa respinga mingea in fata, lucru care i-a permis lui Liedson sa marcheze“, scrie O Jogo, in articolul intitulat „Nicu a demonstrat ca este leu“.

„Jumatate din meritul victoriei ii apartine lui Marius Niculae, iar cealalta jumatate lui Liedson, amindoi reusind sa scoata din amorteala echipa antrenata de Fernando Santos“, mai noteaza sursa citata.

La rindul sau, antrenorul lui Sporting a afirmat ca pregateste o echipa de campioni. „Aceasta este o echipa de campioni, de oameni de mare caracter. Cred ca am obtinut o victorie justa, intr-un joc dificil, intre doua echipe cu obiective distincte“.

In clasament conduce insa FC Porto, cu 71 de puncte, urmata de Sporting Lisabona, cu 64 de puncte, si de Benfica Lisabona, cu 60 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS