8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Rada nu este agreat de olteni

Marian Rada nu este agreat de olteni

Sesizind aceasta problema delicata, Rednic ar fi renuntat la giulestean

Prin ’86, atunci cind Mircea Radulescu se straduia sa distruga marea echipa a Craiovei, in lotul Universitatii a aparut rapidistul Marian Rada. Prieten bun cu „Riciu“ inca din acea perioada, Rada a devenit imediat titular si a evoluat in Banie aproape doua sezoane. Oricum, putini

si-l mai amintesc pe fotbalistul Marian Rada de la Universitatea… Iarna trecuta, in 2003, Rednic era principal la Rapid si Rada secund. Universitatea a jucat cu Rapid in Italia, la „Norcia Winter Cup“, i-a batut pe giulesteni si a iesit un mic scandal. Oltenii prezenti acolo sustin ca foarte pornit era tocmai Marian Rada, care ne-ar fi injurat ca la usa cortului. Nimeni nu i-a imputat nimic lui Rednic, el a fost un domn, dar n-ar fi exclus ca acum, daca il va aduce si pe Rada, „Puriul“ sa se „friga“.

Daca numirea lui Mircea Rednic in functia de antrenor principal al Universitatii este acceptata in buna masura de olteni, nu acelasi lucru se poate spune despre Marian Rada, secundul pe care „Puriul“ intentiona sa-l aduca in Banie.

In ultimii ani, Rada a activat in Giulesti, ca secund la Rapid, si a intrat deseori in polemici cu principalii adversari ai formatiei din Grant, Steaua si Dinamo. Din pacate, nici Universitatea nu a scapat, Rada facindu-i cu ou si cu otet pe olteni la Norcia, in iarna lui 2003, atunci cind alb-albastrii au cistigat trofeul „Winter Cup“ in detrimentul Rapidului. Asa ca oltenii care au fost in turneul de pregatire din 2003 au cam strimbat din nas cind au auzit ca Rednic

si-l aduce ca secund pe Marian Rada, pentru ca nimeni nu a uitat cum acesta ne-a jignit cu un an si ceva in urma.

Oricum, in decembrie trecut, atunci cind s-a negociat prima oara cu „Puriul“, conducerea Universitatii l-a refuzat pe Rednic si pentru ca acesta pusese conditia sa vina cu Rada, dar si cu Constantin Zotta, fostul arbitru aflat in staff-ul administrativ al Rapidului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS