16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportO infringere programata

O infringere programata

• Meciul a fost corect, dar oltenii nu au putut mai mult • Rezultatul a facilitat demiterea lui Napoli si aducerea lui Rednic

Gloria – Universitatea 1-0

• Stadion „Gloria“, spectatori 1.500.

• A marcat: Negrean ’74

• Gloria: Cimpeanu 6 – Rus 6, Necula 6 (’70, Peres 6), Jula 6 – Mindrean 6,5, Minteuan 6, Velcea 6, Iftodi 6,5, S. Costin 6 – Cornea 6,5, Negrean 6,5 (’86, Iodi). Antrenor: Remus Vlad.

Universitatea: Guso 5,5 – Bolohan 4,5; Daouda 5; Murgan 5, Iordache 4,5 – Vigariu 5, Plesan 5,5; Bundea 5,5, L. Preda 4,5 (’79, Randjelovici) – Lutu 5 (’84, C. Ungureanu), Njock 4 (’57, McBreen 4). Antrenor: Nicolo Napoli.

• Au arbitrat: A. Helesteanu 6 – E. Pirvulescu 6, M. Nagy 6.

• Observatori: M.C. Ionescu si M. Stoenescu.

• Cartonase galbene: Necula / Plesan, Vigariu, Murgan

Universitatea s-a dus la Bistrita sa-si apere onoarea si antrenorul, dar si sa ciupeasca macar un punct. Din pacate, rezultatul a fost, in final, nefavorabil pentru toata lumea. Italianul Nicolo Napoli a stat pentru ultima oara pe banca tehnica a Universitatii, iar echipa a ramas cu acelasi pasiv la adevar, de minus trei puncte. Jocul a avut un nivel scazut pina prin minutul 60, pasele laterale si suturile anemice fiind la ordinea zilei. De atunci insa s-a jucat parca mai vioi, au aparut si ocaziile periculoase. Scinteia au aprins-o oltenii prin australianul Daniel McBreen, care singur cu portarul bistritean nu a reusit sa-l invinga din interiorul careului de 16 metri. Autorul moral al destituirii lui Napoli a sutat in genunchiul lui Cimpeanu, dupa o faza lucrata de Ionut Lutu. Au urmat apoi o ocazie a gazdelor, doua minute mai tirziu, prin Costin, care a sutat puternic, dar Guso a scos de sub bara si apoi a picat golul victoriei bistritene. Era minutul 75 cind noul intrat Peres a deviat o minge la Iftodi, acesta a sutat puternic si Guso, din cauza terenului alunecos, a respins mingea la doi metri in fata, dupa care s-a creat o gramada in fata portii, mingea a ajuns la Negrean, care a impins-o in plasa. Orice incercare a alb-albastrilor de a restabili egalitatea a fost tardiva.

Pentru a-si slava pielea, italianul a apelat la inca un atacant, Cristi Ungureanu, dar era prea tirziu, expresia fetei afisata pe parcursul jocului, dar si la cabine fiind a unui om care isi stia soarta dinainte, chiar daca a sustinut pina ieri ca el este antrenorul Stiintei.

La Bistrita, fara Papura si Stinga, Universitatea a parut ca o echipa tinara, care vrea mult, dar are puteri limitate. Alb-albastrii s-au prezentat in Ardeal cu un antrenor cu sabia deasupra capului si o echipa care nu stie ce-i rezerva viitorul, situatie in care nu putea obtiune mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS