11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGol de generic, victorie muncita

Gol de generic, victorie muncita

FC Craiova 1

Minerul Motru 0

• Stadion „Extensiv-Parc“, spectatori 150.

• A marcat: Scarlat ’27

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, D. Mihai – Totoroata, Saceanu, Cristescu, Dina (’74, Vodita), Corneanu – Mitrita (’80, Stefanescu), Scarlat (’90, Curteanu). Director tehnic: Nicolae Ungureanu.

Minerul Motru: Marin – Purcel, Balan, Nuieleanu – Ploscariu (’69, Soo), Bertea, Huza (’46, Lepadat), Croitoru (’46, Nicolaescu), Stefanica – Volocaru, Glisca. Antrenor: Gabi Zahiu.

• Au arbitrat: Iosif Biro – Benone Savulescu, Dan Nitu.

• Observator: Flavius Domide.

• Cartonase galbene: Stoica, Vodita

Divizionara B craioveana a reusit simbata a treia victorie consecutiva de la inceputul returului, rezultat care a adus echipa pe locul 11 in clasament, unul ceva mai linistit. Desi diriguitorii lui FC Craiova s-au temut putin de confruntarea cu Minerul Motru, pentru ca trupa lui Gabi Zahiu era una omogena si bataioasa, chiar daca evolua in deplasare, la final acestia au avut motive de bucurie. Gruparea din Parcul „Romanescu“ a facut, pe ansamblu, un joc bun, cu toate ca pe final a avut ceva emotii, victoria cu 1-0 fiind pe deplin meritata.

Pe un teren imbibat cu apa, elevii lui Ungureanu si Neagoe au inceput bine partida, dupa doua ratari ale lui Scarlat si Cristescu, venind si golul, unul de generic TV. Saceanu a centrat de pe partea dreapta si Scarlat a reluat imparabil din careu, din prima, mingea oprindu-se in vinclul portii lui Marin, ramas fara replica. Pina la pauza, nu a mai fost de consemnat decit lupta de la mijlocul terenului si golul anulat „minerilor“, pe motiv de ofsaid.

In repriza a doua, craiovenii s-au mai apropiat de citeva ori periculos de poarta motrenilor, dar nici Mitrita, care a reluat acrobatic din careu centrarea lui Cristescu, si nici Saceanu, in doua situatii clare de gol (unul dintre suturile sale a fost respins din fata portii goale de un fundas), nu au reusit sa mareasca avantajul craiovenilor.

In acest timp, oaspetii s-au dovedit si ei periculosi in citeva rinduri, incursiunile spre poarta lui Bornescu, dublate de unele inexactitati in defensiva gazdelor, dind emotii celor aproximativ 150 de spectatori, dar si sperante galeriei oaspete formata din… patru membri, care nu au ezitat sa-si incurajeze favoritii.

De altfel, acestea au fost si motivele pentru care cei doi tehnicieni ai lui FC Craiova, Ungureanu si Neagoe, au afirmat la finalul meciului ca sint multumiti doar de rezultat, nu si de prestatia elevilor lor. „Important este ca am reusit a treia victorie si speram ca, pe linga puncte, echipa sa acumuleze si experienta“, a mai spus directorul tehnic Nicolae Ungureanu.

In plus, presedintele clubului, Jean Nitulescu, care, dupa meci, a impartit primele de joc oferite de unul dintre actionari, Paul Valuta, a mai precizat ca in scurt timp echipa va mai fi intarita cu citiva jucatori, iar la finalul campionatului FC Craiova se va clasa in primele opt formatii din serie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS