15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu ar putea fi inlocuit cu Olsen

Lucescu ar putea fi inlocuit cu Olsen

Presedintele clubului Besiktas a declarat ca, indiferent daca „vulturii“ cistiga sau nu campionatul in acest sezon, antrenorul Mircea Lucescu nu va fi schimbat. Cu toate acestea, presa din Istanbul continua sa-i faca atmosfera nefavorabila tehnicianului roman si a lansat zvonul ca acesta va fi demis.

Cotidianul Star a scris ieri ca diriguitorii clubului Besiktas intentioneaza sa il numeasca in functia de antrenor, incepind cu sezonul viitor, pe antrenorul reprezentativei de fotbal a Danemarcei, Morten Olsen. Potrivit sursei citate, oficialii gruparii turce au inceput sa caute alt antrenor, deoarece Besiktas a inregistrat rezultate slabe sub conducerea tehnica a lui Mircea Lucescu, in returul acestei editii a campionatului Turciei. Conducerea clubului din Istanbul a discutat deja cu impresarul tehnicianului danez si va negocia un contract cu acesta dupa incheierea actualei editii de campionat.

Mircea Lucescu a inregistrat, in acest sezon, cele mai slabe rezultate din intreaga perioada cit a activat in Turcia ca antrenor. In primele doua sezoane in Turcia, la Galatasaray, Lucescu a acumulat, in primele 26 de etape din campionatul turc, 55, respectiv 56 de puncte. In sezonul trecut, alaturi de Besiktas, antrenorul roman a obtinut, in aceeasi perioada, 64 de puncte. In acest sezon, dupa 26 de etape, Besiktas a acumulat doar 54 de puncte si ocupa pozitia a doua in clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS