13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Fara pasi gresiti

Divizia B, seria a II-a

FC Craiova – Minerul Motru

• Stadion „Extensiv-Parc“, ora 11.00.

• Formatii probabile:

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, D. Mihai, Stoica – Totoroata, Corneanu, Cristescu, Dina, Saceanu – Mitrita, Scarlat. Director tehnic: Nae Ungureanu.

Minerul Motru: Munteanu – Huza, Balan, Purcel – Stefanica, Bertea, Nicolaescu, Lepadat, Ploscariu – Volocaru, Glisca. Antrenor: Gabi Zahiu.

• Vor arbitra: Iosif Biro – Benone Savulescu si Dan Nitu.

• Observator: Flavius Domide.

„Ne dorim foarte mult sa cistigam si acest meci. FC Craiova a avut un start bun, sase puncte din sase posibile. Trebuie sa confirmam acest start si in partida cu Minerul Motru, una importanta pentru noi. Am pregatit cu mare atentie aceasta intilnire si sper ca baietii sa joace astfel incit sa-l saraceasca pe patron! Trebuie sa cistigam, ar fi pacat sa facem acum vreun pas gresit“, a prefatat antrenorul principal Eugen Neagoe partida de astazi. Misiunea elevilor lui Ungureanu pare a fi usurata astazi de inconstanta adversarului, motrenii lui Zahiu oferind, in etapa precedenta, o replica anemica. Cum nici un meci nu seamana cu urmatorul, este de asteptat ca astazi Minerul Motru sa nu vina totusi in excursie in Parcul „Romanescu“. Evolutia buna din primele doua etape ale returului da incredere oltenilor ca si astazi Cristescu et. comp. vor fi invingatori si-l vor obliga pe patron (patroni) sa-si tina promisiunea cu verzisorii.

Gazdele il au suspendat pe Velcovici (pentru cumul de galbene), iar de la oaspeti n-are drept de joc C. Ion (eliminat in etapa precedenta).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS