Acasă Sport Adi Ilie l-a dezamagit pe „baskan“

Adi Ilie l-a dezamagit pe „baskan“

Adus cu surle si trimbite la Besiktas de catre antrenorul Mircea Lucescu, atacantul craiovean Adrian Ilie nu a rupt gura tirgului, mai multi oficiali ai „vulturilor“ declarindu-se dezamagiti de achizitia facuta. De asemenea, conducatorii gruparii din Istanbul au fost nemultumiti si de transferul lui Sinan Kaloglu, un alt jucator care a venit recent in lotul lui „Il Luce“.

Presedintele clubului Besiktas, Serdar Bilgili, pare a fi cel mai dezamagit de cele doua achizitii, sustinind ca Adrian Ilie si Sinan Kaloglu nu au reusit sa se adapteze campionatului Turciei. „Fiecare club poate gresi atunci cind achizitioneaza jucatori. Recunosc ca si noi am gresit. In special Sinan Kaloglu si Adrian Ilie au dezamagit. Nu am vazut la ei eficienta, dar nici nu este obligatoriu ca toti fotbalistii sa se adapteze usor“, a spus „baskanul“ Bilgili.

In aceste conditii, conducatorii „vulturilor“ au inceput sa testeze piata in cautarea unui atacant de valoare. Potrivit presei spaniole, Besiktas l-ar fi ofertat deja pe jucatorul echipei Real Sociedad, Darko Kovacevici. „Clubul turc cauta un inlocuitor pentru Ilhan Mansiz, transferat in Japonia, dupa ce Adrian Ilie nu a raspuns asteptarilor“, a scris cotidianul Mundo Deportivo.

Pe lista posibililelor achizitii, alaturi de Kovacevici, mai apar si numele lui Kluivert (FC Barcelona), Hasselbaink (Chelsea) si al croatului Dado Prso de la AS Monaco.

Exit mobile version